SEO-Teksten

Jouw verhaal commercieel en met de juiste ‘tone of voice’ neerzetten op jouw website, in je nieuwsbrief of in je blog?

Logo Soul to Soul marketing

Schrijven van teksten

Aantrekkelijke, foutloze en doelgerichte teksten schrijven is soms makkelijker gezegd dan gedaan. Wil je dat ik de door jouw gemaakte teksten herschrijf met de juiste ‘tone of voice’ voor jouw doelgroep en tegelijkertijd goed scoort in zoekmachines (SEO)? Dit doe ik voor je tegen een voordelig uurtarief.
Indien je wilt dat ik volledige teksten voor je schrijf, bijvoorbeeld het schrijven van blogs en verdiepingsartikelen, ben ik hier tevens voor inzetbaar. Mocht ik op het moment van jouw aanvraag zelf geen tijd hebben voor jouw opdracht, werk ik samen met een ervaren copywriter die met alle liefde jouw teksten voor je schrijft. De content die wij creëren is niet alleen SEO-proof maar wordt ook in de juiste stijl geschreven, geheel passend bij jouw bedrijf en visie. Wij zorgen dat je met jouw teksten goed vindbaar bent in zoekmachines.
Neem contact met me op voor meer informatie!

Zullen we samenwerken om jouw verhaal te vertellen?

Heb je interesse in het herschrijven of volledig laten schrijven van jouw teksten? Vul het contactformulier in en ik neem binnen twee werkdagen contact met je op!

Boek een gratis strategiegesprek!

* van 30 minuten