Over Nicole

Welkom! Ik ben Nicole, jouw online marketing specialist! Ik help jou om online beter zichtbaar te worden. 

Logo Soul to Soul marketing

Beste ondernemer,

Wil jij meer impact realiseren met jouw onderneming en op jouw manier een bijdrage leveren aan het verbeteren van de wereld, maar kan jij daarbij hulp gebruiken van een professionele online marketeer? Dan help ik jou graag met de online zichtbaarheid van jouw onderneming.

Mijn naam is Nicole en ik ben een onderneemster met een voorliefde voor online marketing, zelfontwikkeling en reizen. Na het behalen van mijn masterdiploma marketing management aan de Erasmus universiteit, ben ik zes jaar werkzaam geweest bij verschillende bedrijven in de commercie. Hoewel ik altijd met plezier bij deze bedrijven heb gewerkt, haalde ik de laatste jaren weinig voldoening uit mijn werk. Ik trok de stoute schoenen aan en besloot letterlijk een ander pad in te slaan door mijn baan op te zeggen en zeven en een halve maand door Australië en Azië te gaan reizen.

Tijdens mijn reis heb ik de meest prachtige en indrukwekkendste landschappen doorkruist, diverse culturen leren kennen en inspirerende mensen ontmoet die mij veel wijsheden over het leven hebben gegeven. Een ander pad inslaan was de juiste beslissing. Niet alleen bracht het mij al dit moois, maar hierdoor ging ik ook op ontdekkingsreis naar mijn ware zelf. Het liet mij inzien wat ik echt belangrijk vind in het leven en waar ik naartoe wil groeien als menszijn. De NLP opleiding die ik met succes heb afgerond, heeft hier ook aan bijgedragen. Ik ben erachter gekomen dat ik het meest gelukkig ben als ik mijn creatieve potentieel ten volle benut als zelfstandig onderneemster. Ik wil bijdragen aan een betere wereld en ondernemers die de wereld écht een beetje beter willen maken, helpen met hun online marketing om zichtbaar te worden. Dit doe ik het liefst door het creëren en uitdenken van marketingstrategieën voor ondernemers die hun passie verwezenlijken.

Ben jij zo’n ondernemer? Ik geef jou graag de plek die je verdient. Een plek met meer online zichtbaarheid. Een plek waarmee je impact kunt maken. Mijn voldoening is het grootst als ik dankzij mijn bijdrage jouw business kan helpen groeien.

Nicole op Bali Tirta Empul
Nicole in Kyoto
Nicole op Bali in de rijstvelden in Ubud
In de Japanse Alpen