E-mailmarketing

Voeg waarde toe voor je (potentiële) klant met het inzetten van gerichte nieuwsbrieven en / of e-mail campagnes met behulp van een funnel.  Een funnel is een goed uitgestippelde route die ervoor zorgt dat jouw lead uiteindelijk een klant bij je wordt of een klant een nieuwe aankoop bij je doet. Ik help jou graag bij het het maken van nieuwsbrieven en opzetten van een sales genererende funnel.

Logo Soul to Soul marketing

Voeg waarde toe voor jouw
(potentiële) klant

NIEUWSBRIEVEN

Wil je je (potentiële) klanten een nieuwsbrief sturen maar heb je geen idee hoe je dit moet aanpakken? Heb je hulp nodig met het commercieel neerzetten van jouw tekst en het mooi vormgeven van jouw nieuwsbrief? Tegen een scherp uurtarief help ik jou een in het oog springende nieuwsbrief aan je (potentiële) klanten te sturen. Neem contact op voor het ontvangen van een offerte!

E-MAILCAMPAGNES

Met gerichte funnels kun je van potentiële klanten echte klanten maken! Een funnel kun je zien als een goed uitgestippelde route waarin de klant jou leert kennen. Een funnel start vaak met een ‘trigger’ of gratis weggever, bijvoorbeeld het weggeven van een e-book of het volgen van een webinar, etc. Je weggever dient altijd waardevol te zijn in de ogen van jouw potentiële klant. Zie hieronder schematisch een voorbeeld van een funnel. Alle verzamelde e-mailadressen, kun je gerichte e-mails sturen zodat de klant jou beter leert kennen en wellicht overgaat tot een aankoop. Heb je interesse in het opzetten van een funnel en heb je hier hulp bij nodig? Neem contact op voor het ontvangen van een offerte!

Werkwijze

Kennismaking

In een Skype of telefoongesprek maken we kennis en nemen we jouw online aanwezigheid onder de loep. We bespreken welke doelen en visie je hebt met je onderneming en wat je met je bedrijf wilt uitstralen. Samen kijken we naar de best passende oplossing die past binnen jouw budget.

uitwerken strategie & offerte

Na ons telefonisch contact waarin wij je wensen in kaart hebben gebracht, ontvang je van mij een uitgewerkt voorstel.

creëren van online aanwezigheid

Na akkoord op mijn offerte, ga ik voor je aan de slag met het creëren van jouw e-mailcampagne en/of funnel. Voordat de campagne live gaat, krijg jij deze natuurlijk te zien voor de laatste finetuning.

monitoren & analyseren

Ik monitor hoe je e-mailcampagne loopt en je ontvangt hiervan een analyserapport. We hebben altijd één keer per maand telefonisch contact over de voortgang van onze samenwerking.

Zullen we samenwerken om jouw verhaal te vertellen?

Wil je bespreken of e-mailmarketing wat voor jou is? Vul het contactformulier in en ik neem binnen twee werkdagen contact met je op!

Boek een gratis strategiegesprek!

* van 30 minuten