Diensten

Hieronder een overzicht van mijn diensten. Waar mag ik jou mee helpen? Klik op de button van de betreffende dienst voor meer informatie.  

Het uitbesteden van social media

Social media

Wil je met een gerichte strategie aan de slag gaan op Social Media, je zichtbaarheid vergroten door te gaan adverteren of heb je hulp nodig met het creëren van inspirerende content of met het inrichten van je social media profielen? Ik help je hier graag bij!

het uitbesteden van e-mailmarketing

E-mailmarketing

Met e-mailmarketing zorg je dat mensen zich bij jou aanmelden voor het ontvangen van je nieuwsbrieven. Ik help je graag met het creëren van strategische sales funnels die ervoor zorgen dat jij je doelgroep bereikt en je van potentiële klanten, klanten maakt!

het uitbesteden van SEO-teksten

SEO-teksten

Jouw verhaal goed neerzetten is belangrijk om jouw doelgroep aan te kunnen spreken en je vindbaarheid te vergroten. Ik help je met het commercieel en in de juiste 'tone of voice' schrijven van teksten voor op jouw website, in je nieuwsbrief of blog.

Werkwijze

Kennismaking

In een Skype of telefoongesprek maken we kennis en nemen we jouw online aanwezigheid onder de loep. We bespreken welke doelen en visie je hebt met je onderneming en wat je met je bedrijf wilt uitstralen. Samen kijken we naar de best passende oplossing die past binnen jouw budget.

uitwerken strategie & offerte

Na ons telefonisch contact waarin wij je wensen in kaart hebben gebracht, ontvang je van mij een uitgewerkt voorstel.

creëren van online aanwezigheid

Na akkoord op mijn offerte, ga ik voor je aan de slag met het creëren van op jouw doelgroep gerichte content, advertentie, e-mailfunnel of teksten.

monitoren & analyseren

Ik monitor de geplaatste berichten, advertentie of e-mailcampagne. We hebben altijd één keer per maand telefonisch contact over de voortgang van onze samenwerking.

Staat jouw voorkeur er niet tussen? Neem contact met me op om samen de mogelijkheden te bespreken.